دانلود مقالات پروبیوتیک ها:
- اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری و درمان بیماری های گوارشی
- نقش پروبیوتیک ها در سلامت دهان و دندان
- پروبیوتیک ها نسل جدیدی از داروهای زنده
- پروبیوتیک ها و مکانیسم اثر آنها در پیشگیری و درمان بیماری های انسان
- تاثیر پروبیوتیک در درمان عفونت ناشی از هلیکوباکترپیلوری در کودکان
- بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیویتک
- تاثیر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر اتصال استرپتوکوک های دهانی در شرایط آزمایشگاه
- تاثیر مکمل پروبیوتیک بر پاسخ ایمنی مردان ورزشکار
- نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری از کولیت و اسهال ناشی از آنتی بیوتیک
- بررسی اثرات پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر رفتار سلول های توموری
- اثر ضد میکروبی پروبیوتیک های لاکتیک جدا شده از فلور روده کودکان علیه پاتوژن های شایع دستگاه گوارش
- بررسی ویژگی های ریخت شناسی و حفاظتی دانک های حاصل از ریزپوشانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان فلور طبیعی و غالب روده انسان
- بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژن
- مهار رشد رده سرطانی در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از فراکشن های پروتئینی دیواره سلولی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پاراکازائی
- مروری بر پروبیوتیک ها و نقش آنها در مقابله با سرطان
- ارزیابی اثر ضد باکتریایی سویه های پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم علیه رشد اشریشیا در شرایط آزمایشگاهی
- نقش پروبیوتیک در سلامت
- مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب
- ترخينه منبع باكترى هاى اسيد لاكتيك پروبيوتيك
- اثر ضد آفلاتوکسینی لاکتوباسیلوس کازئی بعنوان پروبیوتیک درماست
- كاربرد ميوه و سبزي به عنوان محيط پايه براي توليد نوشيدني هاي پروبيوتيك غيرلبني
- اثر مصرف کدو به تنهایی و یا به همراه ماست پروبیوتیک بر روی سطوح قند و چربی خون
- بررسی مقایسه ای شمارش سویه های لاکتوباسیلوس در طول زمان ماندگاری در چند نمونه ماست پروبیوتیک صنعتی
- ارزيابي اثرات تغذيه اي پروبيوتيكهاي لاكتوباسيلوس كازئي و لاكتوباسيلوس پاراكازئي به همراه پري بيوتيك رافتيلوز بر رشد و آنزيم هاي كبدي موش
- ارزيابی محيط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبيوتيکی لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس در محصولات شيری
- بررسی اثر نگهداري یخچالی بر قابلیت زیستی سویه هاي بومی و صنعتی پروبیوتیک و برخی ویژگی هاي فیزیکی وشیمیایی و حسی در آب زغال اخته
- تأثیر مصرف جیره حاوي پرو بیوتیک بر ویژگی هاي گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداري
- اثر سوش، مقدار تلقیح و فیزیولوژي پروبیوتیک ها روی کاهش مقدار آفلاتوکسین آزاد در دوغ
- اثرات مصرف ماست پروبيوتيك بر فشار خون و سطح ليپيدهاي سرم در بيماران مبتلا به دیابت نوع 2
- اثر دريافت ماست پروبيوتيك بر عملكرد ورزشي، علائم عفونت هاي تنفسي و ناراحتي هاي گوارشی دختران نوجوان
- تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر ویژگی های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی
- تأثير تركيب شير، درصد تلقيح و دماي تخمير بر رشد لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس در ماست پروبیوتیک
- متغيرهاي موثر بر فرايند توليد اسيد لينولئيك مزدوج در ماست پروبيوتيك
- بررسی ویژگی های ریخت شناسی و حفاظتی دانک های حاصل از ریزپوشانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان فلور طبیعی و غالب روده انسان
- استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات
- بررسی تاثیر ماست حاوی پروبیوتیک بر غلظت ایمنوگلوبین ترشحی بزاق
- اثر ترمیمی لاکتوباسیلوس پنتوسوس بومی ایران بر ترمیم زخم معده ناشی از اسید استیک در موش صحرایی
- بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان پروبیوتیک بر پاسخ های ایمنی در موش بر ضد بافت پیوندی تومور با منشا سرطان پستان
- بررسی اثرات ماست پروبیوتیک در کنترل علائم بالینی سندرم روده تحریک پذیر
- بررسی کاهش کلونیزاسیون اشرشیا کلی انتروتوکسیژنیک توسط پروبیوتیک در موش آزمایشگاهی
- بررسی میزان تاثیر جایگزینی شیر با ماست پروبیوتیک و ماست معمولی بر سطح چربی های خون در افراد هیپرکلسترولمیک و نورموکلسترولمیک
- مقایسه اثر مصرف نوعی ماست پروبیوتیک و ماست معمولی بر سطح کلسترول سرم افراد مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط
- بررسی اثر پروبیوتیکها در پیشگیري از پنومونی بیمارستانی
- تاثیر تجویز توام پروبیوتیک های لاکتوباسیل های مختلف و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر یادگیری، حافظه و فاکتورهای استرس اکسیداتیو در موش صحرایی دیابتی
- بررسی اثرات پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر رفتار سلول های توموری کولورکتال
- بررسی اثر دریافت ماست پروبیوتیک بر عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی در بیماران مبتلا به نوع 2
- اثر دریافت ماست پروبیوتیک و معمولی بر شاخص های قند خون و مقاومت انسولینی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
- اثر محیط کشت بر فعالیت های متابولیکی و ضد باکتریایی پروبیوتیک ها
- تاثیر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر اتصال استرپتوکوک های دهانی در شرایط آزمایشگاه
- بررسی امکان کاهش سطح مایکوتوکسین ها در خوراک دام با استفاده از پروبیوتیک ها
- توليد ماست اسيدوفيلوس و بررسي خواص پروبيوتيكي آن